מינון יתר של אלטרוקסין ומחזור קשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/06/2013 | 09:42 | מאת: ענת

שלום ד"ר אני בת 37, מאובחנת עם תת פעילות בלוטת התריס ונוטלת אלטרוקסין מזה כ-5 שנים. לאחרונה הייתה תקופה של שלושה חודשים שבטעות הרופא קבע לי מינון גבוה מדי של אלטרוקסין (כפי שהתברר בבדיקה שעשיתי לפני כחודש וחצי). אחרי הבדיקה הורדתי את המינון ועכשיו ה-TSH תקין. אבל בחודשים האחרונים גם הווסת שלי מאוד קשה בעיקר מבחינת דימום חזק וחריג במיוחד. האם יכול להיות קשר בין הדברים? שמכיוון שלא הייתי מאוזנת כמה חודשים זה ישפיע על הווסת?

ייתכן וכן מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית