לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/06/2013 | 11:49 | מאת: קארין

יותר מחודש אני סובלת מסחרחורות וראיה קצת מטושטשת כאב ראש וחולשה בגוף ניגשתי מספר פעמים לרופא משפחה והוא טוען שיש לי לחץ דם נמוך וחוץ מזה עשיתי בדיקות מוגלובין 12.8 ושאר הבדיקות בסדר לחץ דם נע בין 50/80 - 120/75- 110/60 כל פעם לחץ דם שונה אני צורכת B קומפלקס וגלולות למניעת הריון האים יש בדיקה שאפשר לדעת ממה נובע לחץ דם נמוך ואיזה מאכלים אסור לאכול הוא לשתות כשיש לחץ דם נמוך יש לציין שהגיל שלי הוא 33+ 3 ילדים

לחץ דם נמוך אינו מוגדר כמחלה אלא כערבות לאריכות ימים לשתות מים לקום מהר משכיבה לעמדיה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית