תוספות ברזל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/06/2013 | 13:33 | מאת: שני

שלום רב, בת 23 בבדיקות דם: Hemoglobin 11.2 Hematocrit 34.7 MCH-Mean Cell Hemoglobin 26.2 האם במצב זה מומלץ לקחת תוסף שמשלב בין ברזל(30 מג) ,ויטמין בי 12 (250 מקג),חומצה פולית וויטמין סי? יש לציין כי אני מתכננת הריון בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש!

על פניו כן אך תשובה מדוייקת יותר אוכל לתת אם תרשמי לי ערכים של MCV B 12 FOLIC ACID IRON FERRITIN מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית