בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/06/2013 | 16:36 | מאת: מוניה

שלום רב הנני אישה בת 64 בריאה לוקחת כדור של לחץ דם רמיפריל מיום רביעי שעבר תקף אותי וירוס הקאות ושילשולים שנפסק אחר יום אבל נשארה חולשה מיום ראשון התחילו לי גרפסים וגזים וגם חולשה ומידי פעם סחוחורת והרגשה של ריחוף ואי איזון הייתי אצל כמה רופאי משפחה וגם אצל גסטרו ואף אוזן גרון בדקו ואמרו שזה כתוצאה מהוירוס המעיים עןבדים על ריק כמו כן ביקשתי בדיקות דם הבדיקות תקינות למעט שתי בדיקות שמחוץ לנורמה. Bun הבדיקה מתחילה מ8 עד 20 ולי יש 3 ובדיקת monsites. זה מתחיל מ2עד 9 ולי יש 9.19 האם אפשר להיות רגועה אני לפני טיסה לחול ביום שני טסה אנא תענה לתשובתי עכשיו אין לי כבר סחוחורת רק חולשה תודה

גמאני מייחס הכל לוירוס שהיה לך מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית