ספיגת תרופות זריקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/06/2013 | 13:17 | מאת: בוקי

בן. 50 חווה כבר שנים תופעה שרופא פנימי אמר. שיש הסבר לה ושכחתי בסיום פגישתנו לשאול אותו מהי ורופאת המשפחה לא ממש מספקת לי תשובות. הבעיה היא כזו. אני חווה תופעה שב נטילת כדורים משככי כאבים שמשפיעים על אנשים אחרים אחרי חצי שעה אצלי במקה הטוב משפיעים אחרי מספר שעות הוא שלא משפיעים כלל ולא אני לא לוקח משככים באופן תדיר רק שאני צריך. תופעה נוספת זה זריקות לפני 3 שנים עשיתי סתימה אצל רופא שינים נתן זריקה אחת והרגשתי את הקידוח נתן עוד זריקה ועדין הרגשתי את הקדיחה. כמן כן עברתי ב 2000 גסטרו סקופיה ב 2006 גסטרו סקופיה ואחר כך קולנסקוופיה בהן הוזרק לי. חומר טשטוש והרגשתי את כל מהלך הבדיקה שמעתי את הרופא מדבר והרגשתי את הצינור מוחדר ואת. היפוך מעי שעשו לי כשאני מדבר עם אנשים שעברו את הבדיקות הנל הם אומרים שהיו מטושטשים ולא חשו כלום ואני הרגשתי ער לגמרי. שאלתי האם אני סובל מחוסר ספיגה או הגדרה רפואית אחרת ואיך בודקים זאת וגם מטפלים כדי לחסוך לי חוסר נעימות בעתיד

כנראה שהיפינוי של התרופה שלך בכבד היא מהירה בשל אנזים פעיל בכבד כנראה מולד זה טבע לא משהו שאפשר לשנות רק להיות מודע ולהגביר לך מינונים בכך שתיידע את רופאיך על כך מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית