תינוקת "פורחת"

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/05/2013 | 17:24 | מאת: ליה

שלום רב, יש לי תינוקת בת 9 חודשים. שוקלת בסביבות 8-9 ק"ג. אוכלת מוצקים ובקבוק בבוקר ובערב. ביום שלישי עלה לה החום ל-38.9. ונמשך עד יום שבת.קיבלה נובימול להקלה. לרוב היה לה מצב רוח טוב. אכלה כמויות קטנות יותר. היום, יום א, היא ללא חום, אך יצאה לה פריחה על הבטן, הגב, בצוואר (מתחת לסנטר) ומאחורי האוזניים. זה לא מגרד לה. כאשר לוחצים על הפריחה הצבע משתנה ללבן וחוזר להיות אדום. יש לציין כי יש לה 2 שיניים שעומדות לבקוע. מה זה יכול להיות? האם מצריך ביקור אצל הרופא? תודה רבה

נשמע שהן החום והן הפריחה הן ביטוי למחלה ויראלית אופיינית אפשר לבקר רופא ילדים ליתר ביטחון בלבד לרוב אין צורך בטיפול נוסף מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית