חום שלא מתייצב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/05/2013 | 00:14 | מאת: תמר

היי, אני וחברה שלי מטיילות עכשיו בברזיל ולפני 5 ימים היה לחברתי חום שהגיע ל40 וכל דרך להורדת חום לא עזרה, זה התלווה לשיעול וסחרחורת כאבי ראש, הלכנו למרפאה פה והזריקו לה תרופה כלשהי להןרדת חום ומאז יש לה חום שנע בין 37.5-37.9, לפני יומיים גם לי התחיל חום שהיה 39.5, לקחתי כדור ומאז גם לי יש כל הזמן חום באיזור ה37.5-37.8, וגם שיעול בלתי פוסק וחולשה.. קשה להבין פה רופאים ואנחנו מתלבטות אם זה תקין שכבר כמה ימים החום לא מגיע למצב תקין אשמח לעזרה.. תודה רבה!

אפשר לעשות ספירת דם,תרבית דם, תפקודי כבד, צילום חזה ואז לפענח אם המחלה תתברר כויראלית - אז לא דורש טיפול מיוחד אם חיידקית - אז צריך אנטיביוטיקה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית