קוורצטין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/05/2013 | 23:09 | מאת: שיר

שלום ד"ר ויינפאס, אני סובלת מאלרגיה לקרדית אבק הבית, דבר שמתבטא בעיקר בהתקפי התעטשויות רצופות. קראתי את מה שכתבת בעמוד הפייסבוק על הקוורצטין. האם התוסף עשוי לעזור גם במקרה של אלרגיה מהסוג הזה? ואם כן האם הכרחי שהתוסף יכלול 100% קוורצטין או שאפשר גם להשתמש בקומפלקס שמכיל קוורצטין אבל גם רכיבים אחרים?

כו וכן בהצלחה שמח שקוראת בעמוד מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית