בעיות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/05/2013 | 19:26 | מאת: ענת

שלום רב הנני בת 38 נשואה עם שני ילדים הוסת שלי סדירה הבעיה שאני מאוד סובלת לפני מחזור אחרי מחזור ולפני ביוץ בכאבים בבטן תחתונה לפעמים גם בצדדים והרגשה כללית לא טןבה היום סיימתי וסת ועדיין יש לי כאבים בבטן תחצונה וגזים המון גזים ואני שבוע לפני ביוץ איך אפשר להקל על זה אודה לעזרה

1. אז מדוע לא פונה עם השאלה הגניקולוגית לפורום גניקולוגיה ? 2. הרופאה מציעה למקרים כאלו כדורים מסוג ADEX 3. אישית אני נותן למקרים אלו צמחים נוגדי עוייתות בשריר הרחם מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית