תחושה כללית

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/05/2013 | 09:06 | מאת: לאון

שלום ראשית אני יודע שזה לא המקום לקבל המלצות רפואיות אלא רק יעוץ ראשוני ודיעה היום בבוקר קמתי ולאחר כחצי שעה היה לי שיעול קצר שהגיע אחת למספר דקות כאשר בדקות לאחר מכן הרגשתי עייפות עיניים שרוצות להיעצם ומעט חולשה ולפעמים תחושה של כאילו לב חלש (זה קורה לי אחת לכמה זמן) כאשר לאחר הליכה אני מרגיש עייפות ואולי קצב מעט מוחש של פעימות לב כאשר לאחר פחות משעה שוב לחת ורצון לצאת לשירותים. הייתי לפני שנה אצל קרדיולוג בשל פלפיטציות שחוץ מוכשר ירוד לא מצא כלום. בנוסף אני לוקח כדורים לאלרגיה ותרסיס לאף (סטראוידי ) מזה שבועיים בהוראת רופא אאג בשל התקפי שיעולים סליחה רבה שראה (חייב לציין שבועיים אלה היו לי רק שני ארועים של התקפי שיעול כאשר בעבר זה היה יכול להיות בתדירות משתנה אחת ליום אחת לשלושה ימים) בנוסף לפעמים יש לי תחושה מאוד מאוד חלשה של בחילה או אי נעימות בגרון. האם התלמידים שהיו לי הבוקר קשורים לטיפול שאני לוקח ? האם יכולים להופיע שבוע לאחר תחילת נטילת הטיפול ולא מיד עם תחילתו ? האם התסמינים של הבוקר יכולים לרמוז על בעיה לבבית כלשהיא ? המלצה מה לעשות ? וללא קשר על מה מורה זיעה קרה ? ממה נגרמת ומה מרמזת ? תודה על ההתייחסות

הרושם הוא של תסמינים שיכולים להתאים לתסמונת חרדה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית