תוצאה של ביופסיה של רקטום וסיגמה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/05/2013 | 16:47 | מאת: רפי

שלום. אודה אם אוכל לקבל הסבר לתוצאות הבאות, והם נדרש טיפול או בדיקה אחרת. מדובר בחולת קוליטיס שמטופלת ברפסל כבר הרבה שנים. כל שנתיים עושים קולונוסקופיה. אין תלונות על שלשולים גזים ויציאות דמיות. בת 63 רקע קליני: uc- ביופסיות אחרונות: indefinite for dysplasia אבחנה: rectum and sigma, mucosal biopsies: -fragments of colonic mucosa showing disarray of the glands and fibrosis of the lamina propria, compatibale with inactive chronic colitis. -one focus shows changes indefinite for dysplasia, favor reactive.

נראה כתקין דורש רק מעקב של רופא מטפל מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

13/05/2013 | 13:49 | מאת: רפי

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית