מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/05/2013 | 13:17 | מאת: לירון

שלום רב, אני בן 26 בריא באופן כללי, אובחנתי כחולה במחלת הנשיקה וקיבלתי אותה קשה נורא לפי כל הסימפטומים השכיחים שלה והלא. חום, עייפות, חולשה, כאבי שירירם, חוסר תאבון, כאבים בכבד אבל הנורא מכל זה כאבי הגרון הבלתי נסבלים שנוצרו מנפיחות בבלוטות הלימפה עד כדי כך שקשה לי לדבר,לישון שלא נציין בכלל את הקושי בשתיה ואכילה. האם דבר זה נורמאלי? האם הכאבים העזים כל כך שכיחים או נדירים? מתי זה אמור לעבור? מה אפשר לעשות כדי להקל על כך מלבד כדורי אקמול? אשמח לתשובה, תודה.

התיאור שלך מתאים לטיפול בסטרואידים לכמה ימים להקלה על כאבי הגרון, פנה לרופא שלך לקבלת טיפול מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

08/05/2013 | 18:27 | מאת: רם

תתייעץ עם הרופא בנוגע למינון מומלץ לנטילת אופטלגין. הוא חזק יותר מאקמול ומאוד מקל בכאבים. רפואה שלמה.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית