בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/05/2013 | 18:48 | מאת: נטע

שלום ד"ר ויינפאס, אני עם תת פעילות בלוטת התריס, מטופלת באלטרוקסין. לפני כשלושה חודשים בבדיקת דם שעשיתי, ה-TSH יצא מאיזון והיה מעל הנורמה. (ערך 6.32). בעקבות זאת הרופא העלה לי את המינון מ-600 מק"ג בשבוע ל-700. עכשיו, שלושה חודשים אחרי עשיתי שוב בדיקה והפעם ה-TSH נמוך מהנורמה ועומד על 0.06. לאור זאת האם לדעתך כדאי להוריד מעט את המינון או להמשיך בכל זאת במינון הנוכחי?

אכן להוריד מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

08/05/2013 | 11:47 | מאת: נטע

תוך כמה זמן משינוי המינון כדאי לבדוק שוב?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית