במשך שבוע וחצי כל יום יש לי חום

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/05/2013 | 15:54 | מאת: שרית

ד"ר שלום, במשך שבוע וחצי אני סובלת מחום של 38-39 מעלות, עייפות, חולשה, כאבים בשרירים, שיעול שלחו אותי לבדיקות דם ויצאו מס' בדיקות חריגות: ESR 1 hour: 44 ALT (GPT): 56 AST (GOT): 55 CMV IgM: חיובי CMV IgM additional assay: חיובי מה זה אומר? מה יש לי? האם יש תרופה? אשמח לתשובתך בהקדם. אני ממש מודאגת. האם זה משהו רציני? שרית

חולה בסוג של מחלת הנשיקה לנוח עד שיעבור לא לדאוג ולחזור לרופא כדאי לעשות גם אולטרסאןנד בטן מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

08/05/2013 | 22:45 | מאת: שרית

ד"ר שלום, תודה רבה על תשובתך. רציתי לשאול שאלה נוספת באותו נושא: לפני מס' ימים קיימתי יחסי מין עם בן זוגי, אני לוקחת גלולות. רציתי לדעת האם יתכן שנדבק? ובמידה וכן איך ניתן לבדוק זאת? כרגע הוא מרגיש טוב. האם בבדיקת דם שיעשה ניתן לראות אם נדבק למרות שמרגיש כרגע טוב? תודה, שרית

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית