איברים נרדמים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

05/05/2013 | 18:19 | מאת: יוגב

שלום, אני נער בן 15 ויש לי בעיה שנוצרה בשבועות האחרונים. כפות הרגליים והידיים שלי "נרדמות" זאת אומרת שיש תחושה של נמלים שהולכות עליי, וזה קורה הרבה פעמים בכל יום. אני ילך לבדוק את זה אצל רופא משפחה אבל רק עוד שבועיים בערך אני יוכל, אז אני מעדיף להתייעץ גם פה לפני. מה זה יכול להיות? ויש פה אולי פורום עם רופא שמתמחה בכאלה דברים? תודה רבה :)

זה יכול להיות הרבה דברים כמו למשל חוסר בי 12 אפשר להיוועץ גם בפורום נוירולוגיה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

12/05/2013 | 17:47 | מאת: יוגב

כבר בערך 4 שנים יש לי בעיה של עייפות והחלטתי שאני יעשה בדיקת דם כדי לראות אם חסר לי ויטמינים בגוף. גם אם אני ישן 10 שעות, אני יהיה עייף. יכול להיות שחוסר בB12 גורם ל2 הדברים?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית