גובה ועזרה לגביהה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/05/2013 | 02:36 | מאת: רוקי

שלום דוקטור, אני רוקי, במרץ 22 הגעתי לגיל 19. אני שחקן כדורסל בגובה 181-182 ס"מ, אני משחק בחול. גובהו של אבי הוא 185 ואימי הוא 160 ס"מ. עכשיו, השאלה היא ככה. כאשר אבא שלי התגייס בגיל 18-19 הוא היה 175 ס"מ, וכשיצא מהצבא בגיל 22 בערך הוא הגיע ל185 או 184 ס"מ (10-9 ס"מ) וזו בעצם הייתה הקפיצה הדומיננטית שלו. אני בגילאי 15-17 לא גבהתי באופן משמעותי במיוחד, יותר נכון בהילוך איתי עד שהגעתי לכיוון ה181 ס"מ. והשאלה היא האם גם לי תיהיה את הקפיצה המשונה הזו? או אולי אפילו חצי ממנה? סבתא שלי (אימו של אבי) יותר גבוה מאימא שלי ואולי זו הסיבה למה הוא קפץ באופן מסתורי. וגם רציתי לשאול אולי על דרכים לגבוה או לדחוף עד לקצה את מקסימום הגביהה שלי. אחרי הכל אני אחד השחקנים הנמוכים על המגרש. אולי כדורים? ויטמנים מיוחדים? אכילה ? מתיחות? כל דבר שיכול לעזור לי לגבוה. תודה רבה ומצטער לא ידעתי איפה לרשום את השאלה הזאת אז רשמתי ברופא משפחה. אחרי הכל גנטיקה זה משפחתי חחח

סיכוי טוב שדפוס הגביהה שלך יהיה דומה לשל אביך למיטב ידיעתי אין תרופה שמתאימה למצבך כרגע מוזמן להתייעץ גם עם אנדוקרינולוגים מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית