תפקוד כליות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/04/2013 | 19:41 | מאת: בני

אני בן 21 בערך בגיל 19 היו לי בעיות להשתין עקב בעיה שלא הצליחו לאבחן ואז כנראה תפקוד הכליות גם נפגע , הענין הוא שרזיתי מאוד מאז ממש איזה 10 קילו . האם קיים קשר בין תפקוד הכליות ולבין המערכת ששומרת על משקל הגוף או שזה גורמים אחרים כמו דיכאון למשל שגם יכול להיות

אם אתה סובל מאי ספיקת כליות - יש קשר אם לא - אין קשר מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית