תחושת חולי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/04/2013 | 21:38 | מאת: מרק

שלום בוקר טוב, בסוף השבוע (שישבת) ישנתי רוב הזמן כאשר מידי מספר שעות היה עלי לצאת לשירותים כאשר בזמן היציאה (על אף שלא היתה קשה) הרגשתי כאבים בפי הטבעת, כאבים כמו דקירות וצביטות שנמשכו בזמן מתן הצואה וגם עד שעה לאחר יציאה מהשירותים. (לפי הסממנים נראה לי שזו פיסורה !?) ביציאה האחרונה באותו היום כבר דיממתי מפי הטבעת. אתמול מהבוקר, הרגשתי תחושות של חולי, כאבי שרירים ופרקים ותחושת חום בפנים ובנוסף רגישות של העור במגע וכאב ראש שהתרכז בכל החלק העליון של הראש. אחר הצהריים כשהגעתי הביתה בדקתי חום ולחץ דם שהיו 142/85 וחום עד 38.6 כאשר כל הערב והלילה היתה תחושה של חולי כאבים בכל הגוף ורגישות במגע בעור כאשר היציאות היו רגילות וללא כאבים. הבוקר הייתי בשירותים, ללא יציאה רק הוצאת גזים רבים, אך בניגוב היה דם. לציין כי אין לי נזלת, כאבי גרון, שיעול, עיטוש וכו' פרט לשיעול ספונטני יחיד שבמהלכו הרגשתי כאב ראש כילו מבפנים החוצה. האם יש קשר בין הדימום לתחושת החולי? מה ניתן לעשות והאם יש להתייעץ עם רופא? האם יתכן וזוהי הצטננות/שפעת/התקררות ללא כאבים בגרון, שיעול, נזלת וכו' האם יש המלצות למצב ובמה בעצם מדובר ? תודה

נשמע שחלית בזיהום ויראלי בדררכי העיכול השלשולים יכולים לעורר פיסורה/טחורים רפואה שלמה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית