עזרה בפענוח תוצאות בדיקות דם ושתן חריגות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/04/2013 | 19:30 | מאת: ראובן

שלום אני גבר כבן 40, ביקשתי מהרופא משפחה שישלח אותי לבדיקות דם ושתן שגרתיות (לא בעקבות מחלה כלשהי). למרות שלא ידוע לי שאני חולה במשהו, יצאו התוצאות החריגות הבאות, כל שאר הבדיקות יצאו תקינות. אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי לפענח את משמעות הבדיקות הלא תקינות האלה ומה לדעתכם עלי לעשות בנידון (האם עלי לעשות בדיקות נוספות כלשהן, משהו אחר?). בדיקות דם:(המטולוגיה ספירת דם מכשיר) WBC-Leucocytes- 11.9 RBC-Red Blood Cells- 5.54 Neutrophils %- 32.9 Lymphocytes %- 55.5 Lymphocytes #- 6.58 Monocytes # -1.11 בדיקות שתן כללי: Protein(U)- 50 תודה רבה מראש, ראובן

הייתי חוזר שוב על בדיקת שתן השאר תקין מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית