פרא תאירואיד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

13/04/2013 | 06:30 | מאת: יפה שמעוני

שלום ד"ר מיכאל לאחרונה אני בתהליך טבעוני כרגע צמחונית כמה התהליך של מזון משפיע על פרא טאירואיד? תודה ובאיזה סניף אתה מקבל אשמח לעבור לרופא שמאמין בטבעונות כדרך חיים. .

מאמין בתזונה נכונה כרופאה התחלתית נכונה זה לאוו דווקא טבעונות זו תזונה טבעית בריאה אפשר להיות טבעוני שצורך פרוקטוז וחומרים תעשייתים ואז התזונה גם אינה בריאה מקבל בבילאיק 13 ברמת גן פרטים בעמוד הפייסבוק שלי לגבי הבלוטה נכון שתוזהנ נכונה תמיד עדיפה ומועילה אבל לפעמים אין מנוס מטיפולים של רפואה מערבית כמו הסרה של בלוטה שיש בה גידול וכיוצא בזה מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית