רעשים בראש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 10:29 | מאת: רחל

שלום רב, אני שולחת לכם מייל לאחר ייאוש מוחלט. אני אישה בריאה בד"כ, בת 71. לפני כחצי שנה החלו לי רעשים בלתי נסבלים בראש, לציין כי הרעשים הללו מפריעים לי לתפקוד היומיומי. לאחר שהייתי אצל רופא אף אוזן גרון ואמר שאין מה לעשות אלא לחיות עם זה ועברתי גם דיקור סינ, אני פונה אליכם לעזרה וייעוץ אני ממש מרגישה ירידה באיכות חיים. אנא ענו לי בהקדם

לבקש הפניה למרפאת טינטון בבית חולים, יש בשיבא מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית