כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/04/2013 | 08:38 | מאת: שירן

שלום דוקטור לפני 4 ימים קמתי משינה מכאב חד בבטן ומין ריקנות מפחידה הקיבה שלי הייתה קצת נוזלית.. יש לי כבר הרבה זמן עצירות וגזים בבטן ב4 ימים האחרונים יש לי כאבי בטן ועייפות וכשאני נוגעת בבטן אני מרגישה בלוטות כאלה כמו שיש בחזה אבל שאני לוחצת הן כואבות יש לי כמו רעד כזה פנימי וחוסר שקט אני נורא מפחדת ולחוצה באינטרנט רושמים שזה סרטן בבקשה תעזור לי אני בת 20

ודאי שלא יכול לאבחן מה יש לך מהמקלדת שלי יכול להגיד לך שסרטן בגילך לא כה שכיח אז להרגע ולגשת להבדק מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית