שיעול

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/04/2013 | 18:55 | מאת: שמשון

שלום שלום שיעול התקפי בעיקר בשעות הבוקר לאחר הקימה שנמשך עד חצי שעה. עם השיעול יש דמעות וליחה מאוד צמיגה שמידי פעם מוציא מהגרון. זוכר שזה קורה כבר הרבה זמן, אפילו שנים. היום בבוקר התחילו גם כאבים לא חזקים בתחתית הצלעות (יכול להיות ממאמץ השיעול ?) אני בן 45 לא מעשן ולא עישנתי אף פעם וגם לא שותה כלל משקאות חריפים. מה לבדוק ? מה זה יכול להיות ? האם מסוכן חוח ? האם יכול להיות מרפלוקס ? חיידק הליקו ? אלרגיה ? האם יכול להיות שבגלל זה אני מרגיש עייפות וחולשה ? אני מאוד מודה מראש

לתת לרופא להקשיב לך לריאות לעשות אולי צילון חזה אם הרופא ימצא לנכון טיפול נוגד שיעול מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית