עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

28/03/2013 | 04:27 | מאת: אנונימית

שלום אני כבר כמה ימים עם חום גבוה שנע בין 38.3 עד 40.1 לא מצליחה להכניס שום דבר לפה סובלת מבחילות וכל כדור או שלוק מים שאני לוקחת אני ישר מקיאה הרופאה אמרה שזה וירוס יש תרופות סבתא שיכולות לעזור לי או פשוט לגשת למיון?

תלוי בחומרה חליטות קמומיל מעולות אם יש סכנת התייבשות יכולה לקבל במוקד נוזלים לוריד מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית