דלקת ראות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/03/2013 | 17:51 | מאת: משה

שלום הייתי אצל רופא והוא קבע יש לי דלקת ראות בצד ימין,קיבלתי אנטיביוטיקה בשם צפוויט פורטה 500 לפני כחמישה ימים. ואין שום תוצאה עכשיו חגים ורופא שלי לא עובד עד סוף פסח.מה לעשות? איזה תרופה אני צריך לקבל? בבקשה עזרה משה

להוסיף לטיפול באנטיביוטיקה בשם רוקסו אם אתה באזור המרכז אני מחר עובד ברמת גן בערב מוזמן מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית