חתך לאחר הדבקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/03/2013 | 21:29 | מאת: keren

שלום, נחתחתי ביום חמישי לפני שבוע מסכין בבוהן היד, חתך שהצריך הדבקה. אתמול - יום שלישי, הוציאו לי את הפלסטרים , האחות ביקשה שאמשיך לחבוש את המקום לשבוע נוסף, כל יום להוציא את התחבושת לשטוף ולחבוש שוב עם יוד, כשניגשתי לקנות יוד הרוקחת אמרה שעדיף לי למרוח משחה שנקראת "בפנטן פלוס" שהיא גם מחדשת את הרקמות. רכשתי את המשחה אבל אני לא בטוחה מה נכון לעשות. אשמח לשמוע את דעתכם. מה רצוי לעשות במצב זה ? האם למרוח יוד או את המשחה הנ"ל. תודה רבה.

לא נשמע לי כלכך משמעותי לך על בפנטן מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית