כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/03/2013 | 20:14 | מאת: יוני

שלום רב, מזה זמן רב בזמן שאני נושם לתוך הבטן אני מרגיש כאבים , בבטן העליונה, זה קרה לאחר שהיו לי הרבה פרפרים בבטן שזה בערך באותו מקום , יש משהו לעשות עם זה ? בדיקה ?

האמת שהתלונה לא מאוד מובנת..תוכל לפרט ?

04/03/2013 | 11:43 | מאת: יוני

ככה סתם אין לי כאבים בבטן , אבל במקרים שאני שואף אוויר לתוך חלל הבטן אני מרגיש כאב מסוים או סוג של לחץ , בעבר זה בא לידי ביטוי בעיקר אחרי אוכל , אם הייתי נוגע בבטן העליונה , היה ממש כואב לי וגם היום המצב ככה רק פחות כאב , ורק ציינתי מקודם שכל זה בא לי לאחר שהייתי במצב נפשי לא טוב והיו לי בתקופה אז פרפרים בבטן שממש הייתי מתקפל מהם

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית