ויטמין D

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

28/02/2013 | 19:24 | מאת: בני

בן 39. בדיקת דם מהיום : VIT.D 25-OH 8.13 NG/ML בעבר היה לי גם נמוך, אך לא ברמה כזו. האם יש צורך בבירור נוסף או פשוט להתחיל להשתמש בתוסף ? האם ויטמין ברמה כזו משפיע על שרירים/עצמות ? ( אני סובל מכאבים בגב תחתון/רגליים/שוקיים.) מה המינון המומלץ ? נ.ב. בספירת הדם, רמת האשלגן כמעט גבולית, האם זה בעייתי/מסוכן/דורש מעקב ? PHOSPHORUS 2.76 MG/DL ( 2.50- 4.60) (........*)

הכל בסדר לכולם בארץ חסר ויטמין די לפי בדיקות המעבדה הספק אמינות קח כ 12 טיפות יומיות לחצי שנה ו 15 דק בשמש ליום מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית