עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/02/2013 | 21:52 | מאת: מאיה

לאחרונה אני כל הזמן עייפה, לא מצליחה להתעורר, ישנה 9 שעות בלילה וצריכה גם לישון צהרים. בנוסף שמנתי כבר 4 קילו למרות שאני שומרת ואוכלת בריא ומאוזן ועושה ספורט. תמיד הייתה לי עצירות כרונית והיא חלפה מעצמה כשהפסקתי לאכול מוצרי חלב, כעת יש לי יציאות סדירות לחלוטין, פעם ביום ולמרות זאת רק שמנתי. בנוסף יש לי מדי פעם הזעות בלילה, לפעמים הזעות יתר (שממש כל המיה רטובה). יש לציין שעשו לי בדיקת דם לפני חודשיים, רוב הערכים יצאו תקינים חוץ מלימפוציטים שהיו מעט גבוהים, 47.8 . אני בת 23 בריאה בדרך כלל. הרופא שלי אומר לי שיכול להיות שאין לי שום דבר, הוא שלח אותי לאולטרסאונד בטן (לא שהתלוננתי על משהו בבטן) והכל יצא תקין. האם אני צריכה להתמודד עם המציאות של עייפות תמידית והשמנה או שיש בדיקות נוספות שאני יכולה לבקש לעשות?

מאיה מה שצריך לעשות זה לשלול מחלות כמו בלוטת תריס תסמונת העייפות הכרונית פיברומיילגיה ועוד לאחר מכן אם לא יעבור להתחיל בטיפול בצמחי מרפא ותזונה כי אם לא ימצאו כלום לרפואה הקונבנציונלית אין ממש פתרונות עבורך מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית