שאלה לדר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/02/2013 | 21:44 | מאת: בר

שלום דר אני בת 20, סובלת ממיגרנות תכופות כחצי שנה וללא קשר למיגרנות סובלת כבר שנה וחצי מסחרחורות ואי שיויי משקל, נשלל כל קשר לא.א.ג בדיקת ברה שמיעה וeng תקינות, הופנתי לנירולוג..ששלח אותי לmri מוח כי הבחין בקולונוס בשני הצדדים וברפלקסים ערים מאוד, לפני כשבוע עברתי תאונה וקיבלתי מכה בראש הייתי במיון ונעשה לי c.t. ראש שיצא תקין עברתי גם בדיקה של נירולוג פעמיים החודש בביח שלא הבחין במשהו ואמר שהכל נראה תקין, היום היה לי mri ולא הצלחתי לסיים את הבדיקה מכיוון שמאוד נלחצתי למרות שלקחתי כדור הרגעה, הרופא אמר שניתן לעשות תבדיקה רק בהרדמה אם זה ככה , שאלותיי: ב3 ימים האחרונים התחלתי להרגיש תחושת נימול בלילה מעט בידי ימין קצת בלסת באוזן שמאל הולך ובא , שוב בדיקת נירולוג לפני שבוע היתה תקינה וגם סיטי, מה דעתך ? ממה יכול להיות הנימול? אני מאוד לחוצה גם בתקופה הזו מכל הבאלגן הזה הבנתי שגם יכול להיות קשר, מה דעתך? והאם כדאי לקחת את סיכון ההרדמה בmri על אף שהסיטי תקין?

הרושם לי מכל מכתבך זה שהמרכיב החרדתי מאוד דומיננטי אפשר לקחת כדורי הרגעה חודש ואם יעבור אז לוותר ולהמשיך מעקב נוירולוגי ולשמוע כמובן להמלצותיו מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית