ויטמין d בהנקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/02/2013 | 13:59 | מאת: ענבל

שלום רב! עשיתי בדיקות דם לויטמין d והתוצאה הייתה 15.9nmol/L. קיבלתי מרופא המשפחה טיפות ויטמין D3 (יב"ל 400) של דרך חיים. שכחתי לציין בפניו שאני מניקה.(בהנקה צריך יותר ויטמין d) . כמה טיפות עליי לקחת ביום? ולכמה זמן? והאם נעשה נזק כלשהו לגופי עקב התוצאה הנמוכה והגרועה?

לכל הארץ חסר ויטמין די, לכאורה אמינות הבדיוקת מעבדה של הקופות בעניין לוקח בחסר לא להתרגש מכל הנושא תטלי 400 או 600 והכל בסדר מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית