הזעת לילה - האם קשור לגלולות?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/02/2013 | 12:13 | מאת: גיל

שלום, אני בת 28 ומזה כשלוש שנים נוטלת גלולות סרזט,שלא מכילות אסטרוגן, מאחר שמצאו שיש לי פקטור 5. בנוסף, לוקחת כדורי אלטרוקסין לבלוטת התריס, רוב הזמן מאוזנת. ובאופן כללי- בריאה, עושה ספורט, אוכלת נכון ולא מעשנת. ישנן תקופות, בעיקר מאז נטילת הגלולות, של הזעה בכל הגוף בלילה. כמעט בכל לילה. חשוב לציין שמאז הגלולות אין לי וסת- כפי שהרופא ציפה שיהיה. וזה נוח מפני שבעבר הייתי מקבלת מיגרנות די קשות ומטרידות באותו שבוע של המחזור. היום - אין לי את זה. האם יש קשר בין ההזעה הזו, לבין הגלולות? האם כדאי להפסיק אותן? אולי זה אומר שהן לא מתאימות?

איני בטוח שזה קשור אפשר לברר סיבות שונות להזעות כמו אי איזון של בלוטת התריס למשל בסופו של דבר תוכלי לעשות ניסיון של הפסקה ולראות אם יש שינוי מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית