שאלה לגבי תוצאות בדיקות דם בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/02/2013 | 10:56 | מאת: אלונה

שלום רב, אני בסוף שבוע 17 בהריון ונשלחתי לבצע בדיקות דם+חלבון עוברי. בתוצאות בדיקות הדם שהתקבלו ראיתי שההמוגלובין יצא נמוך צבוע באדום בערך של 11.9 וה-Hematocrit גם יצא נמוך צבוע באדום בערך של 35.9 . רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? לפני חודשיים החלפתי את הפרנטאל שלקחתי עקב בעיות עצירות לפרנטאל של 9 חודשים ועכשיו התחלתי לקחת גם אומגה 3. האם זה קשור? תודה רבה.

כנראה חוסר ברזל שאפשר לפתור עם תכשיר ברזל מוזמנים להמשיך להתדיין ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית