כאב ראש בזמן ריגוש מיני

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/02/2013 | 22:19 | מאת: יואב

שלום, בן 33, בריא בדרך כלל. בשבוע האחרון בזמן קיום יחסי מיון החלו כאבי ראש חזקים, מרוכזים בעיקר מעל ומאחורי עין ימין, כאב עמום. הכאב נמשך גם לאחר יחסי המין. בנוסף, במהלך אוננות, גם חוזר כאב הראש המוזר, שלא נעלם לאחר הגמירה. הכאב לא מגיב לאקמול (או מגיב בקושי)... היום שמתי לב שבזמן כאב הראש החזק אם אני מניח את היד על איזור הכאב (כלומר מעל העין הימנית) אז אני מרגיש שם דופק מאוד חזק (פולסים כאלה). התחלתי להתאמן לפני מספר חודשים (ריצה + משקולות) וכעת אני מפחד להמשיך. קבעתי תור לרופא אך זה יהיה רק שבוע הבא ואני קצת לחוץ.

לדעתי דורש הערכה נוירולוגית ולשקול סיטי בשאלה של אנומליה בכלי דם במח לברר ואז תדע מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית