תוקף של חיסונים נגד כלבת, נשאר לי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/02/2013 | 15:58 | מאת: אילון

שלום, אני קיבלתי בשבועות האחרונים את שני החיסונים נגד כלבת, באתי לעשות את השלישי והרופא אמר לי שנגמרו לו החיסונים ומשרד הבריאות לא מאשר עוד חיסונים בתאריך הזה בגלל התוקף שלהם, ורק באפריל ישתחררו חיסונים חדשים. הוא אמר לי לנסות במרפאות אחרות, אני אנסה לבדוק אצל כולם כי יש לי עוד שבוע בארץ, אבל במידה ואתה יודע איפה ניתן לעשות את החיסון כלבת השלישי, אשמח אם תגיד לי זה יעזור. תודה.

לא יודע נסה בפורום זיהומיות או רוקחות מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית