יבנה . הדס 5

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/02/2013 | 10:18 | מאת: גבי

כסוכרתי מסוג 1 קבלתי כל חודש מרשם לסטיקרים למד סוכר פריסטייל שקבלתי בזמנו ממכבי. במרשם האחרון שהזמנתי באינטרנט במקום סטיקרים קבלתי מרשם למד סוכר פריסטייל לקנייה על חשבוני ללא השתתפות של מכבי. בבית המרקחת נאמר לי שזה שבועיים שמכבי הפסיק לספק את הסטיקרים כי עברו למד סוכר אחר והציעו לי לפנות לרופא המשפחה לקבל מרשם למד סוכר ולסטקרים שמכבי מספק. האם הכן מכבי הפסיק לספק סטיקרים למד סוכר פריסטייל. והפתרון הוא החלפת המכשיר

אם זה מה שאמרו לך בבית מרקחת אני מאמין שזה נכון מכבי לא טורחים לעדכן אותי אישית על מנהלות מעין אלו אז כנראה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית