חשש מ...

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/01/2013 | 09:43 | מאת: מאיר

שלום רב, אני בן 38, לפני כשבועיים היה לי חום במשך שבוע וחצי, לא חום גבוה אלא גבולי , נע בין 37.4 עד 38 בערך. החום לווה בהמון כאבי ראש חזקים ובהזעות לילה. כבר שבוע שלם שאין לי חום וגם כאבי הראש חלפו אבל עדיין אני סובל מהזיות לילה קשות, אני מחליף חולצה לפחות פעם אחת בלילה. אני אדם רזה מאד, לא גבוה, כל חיי שקלתי בערך 55, לפני כשנה וחצי חליתי בדלקת ריאות ומאז המשקל שלי עומד על 53 בערך, כיום אני שוקל 50, אבל אני נוטה לשייך את זה למצב נפשי דיכאוני שגורם לי לחוסר תאבון. קראתי באינטרנט על תסמיני b וזה נורא מלחיץ אותי... האם אתה יכול לומר לי, מה הסטטיסטיקה למחלת הלימפומה במצב כזה? האם כשמגיע אליך חולה עם אותם תסמינים אתם הרופאים אוטומטית חושדים בלימפומה? האם זה שכאבי הראש והחום חלפו לי ונשארתי רק עם הזעת לילה, יכול להרגיע איכשהו? האם התיאור הזה יכול להתאים לעוד מחלות מלבד לימפומה?

במקום להמר בוא נבדוק תעשה צילום בית חזה ספירת דם בדיקת אנזימי כבד LDH בקש מרופא שיבדוק לך בלוטות לימפה סונר בטן ונדע מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית