ct בטן ואגן תלת פאזי -מבולבל לגמרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 14:18 | מאת: אחד

מדובר בכבד מעט מגורגר איפה יותר טוב לעשות את הבדיקה ברמת החייל ת"א באסותה או בראשון באסותה? בת"א אין טורים רק בעוד חודש, בראשון יש טורים מידיים. בת"א יש רדיולוג פרטי-זה עוזר? שווא לחקות עם הבדיקה? משום מה קבלתי טופס 17 אוטומטית (היה באינטרנט) לרמת החייל, הם אומרים שזה הולך לפי מגורים ונתן לשנות במידה והבדיקה מתבצעת בשלוחה אחרת של אסותה. באסותה אומרים שלא משנה איפה עושים את הבדיקה.

לדעתי ממש לא משנה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית