דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 10:30 | מאת: רויטל

שלום רב, אני בת 32 לערך בריאה בדר"כ. החל משבוע שעבר אני סובלת מכאבי ראש ותופעה שפתאום הפנים שלי נהיות אדומות והקרקפת בוערת למספר דקות ותופעה זו חוזרת מספר פעמים במהלך כל יום. כאשר ביקרתי ביום חמישי אצל רופא המשפחה וסיפרתי לו הוא אמר שזה נובע מחוסר של B12 שהחל לפגוע בי ומיד קיבלתי זריקה של b12 . התופעות לא עברו עד עתה והחל מהיום אני מרגישה נימול ביד שמאל לרבות כך שאני נהיית אדומה ושורפת לי הקרקפת ועיניים דומעות למספר דקות וזה חולף. אבקש חוו"ד על מה הסימפטומים המתוארים יכולים להעיד? (עוד אוסיף ואסביר כי שבוע שעבר טרם התופעות החלו נטלתי פעמיים תרסיס שמהווה תוסף המדמה hcg אך ללא ההורמון ומיד הפסקתי) אציין כי אני לא בדיאטה ולא עשיתי שינויים קיצוניים באורח החיים הרגיל שיכול להוות הסבר לתופעות המתוארות. כמו כן , איני נוטלת גלולות או כדורים היכולים להסביר זאת, בנוסף, לחץ דם תקין 110/80 דופק 97 לערך תקין.

מאוד יכול להיות קשור למוצר שנטלת ועם הזמן ההפשעה תיפוג לעות גם בירור נוירולוגי אצל נוירולוג מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית