ויטמינים B ו-D

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/01/2013 | 08:34 | מאת: ג'ו

שלום, אני בן 49. הויטמין 12B שלי בגבול הממש תחתון של הנורמה. אני מעוניין לקחת טבליות 12B במציצה תחת הלשון. כמה זמן לקחת ובאיזה מינון לקחת? האם יש הנחה על טבליות 12B למציצה עם מרשם של רופא מכבי? הוטימין D שלי עומד על 12. (הנורמה היא 20 עד 100). אני מעוניין לקחת טיפות ויטמין D. כמה זמן לקחת ובאיזה מינון לקחת? האם יש הנחה על טיפות ויטמין D עם מרשם של רופא מכבי?

קח ל 3 חודשים יש במכבי עם הנחה מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית