תשישות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

28/01/2013 | 19:28 | מאת: אריה

בס"ד ערב טוב , בן 46 שנים. עובד בעבודה משרדית. ללא מחלות רקע. לפני כשנה בבדיקות דם, הכל תקין לחלוטין מלבד חוסר בויטמין D ובויטמין B. החוסרים הושלמו תרופתית. לפני כשלושה חודשים התחלתי להרגיש בשעות הערב תשישות ,המלווה בכאב באחת הרקות ,רגישות לרעש. שתיית ספל קפה עם כדור אדויל , עזרה לי מאוד. הבעיה שכעת העניין נהפך ליומיומי והופיעה גם מעין רגישות יתרה לקור, ותלות בשילוב השתיה שציינתי. מה התרשמותך והמלצתויך ? בתודה

נשמע כמו סוג של מיגרנה או כאב ראש מסוג הלדקות של עצב כדאי לעשות הערכה נוירולוגית ולנסות להמנע מתזונה מעודדת מגירנה כמו גבינה צהובה יין שוקולד וכיוצא בזה לנסות גם טיפול במגנזיום מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית