הרעלת כיבה חוזרת?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/08/2011 | 22:28 | מאת: ישראלי

שאלה לדוקטור ויינפאם היקר, לפני שבוע כאבים חזקים בכיבה יום שלם, טופל בפחם ועם דיאטה של הרבה ימים, עדיין אוכל מאד בריא (סלט, עוף, קוטג',תפוח עץ??) שוב כאב בכיבה, עדיין לא חזק, לקחתי פחם. מה זה? יש מצב שזה כיס המרה או ... מותר מלח אנגלי? לפני שבוע רופא שהגיע הביתה (היה לי ממש רע) אמר שזה הרעלת כיבה.

במקרים של מה שתיארת שהמילה המדוייקת זו גסטרואנטריטיס ישנה רגישות במעיים שנישארת גם אחכ רצוי עד אז להמנע ממוצרי חלב ומאוכל מטוגן אם לא יעבור לך כדאי לבדוק תבחין נשפיה להליקובקטר פילורי וכדאי להעזר כמה ימים בכדור בשם אומפרזול רפואה שלמה ד"ר מיכאל ויינפאס www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית