קשרי לימפה- בתי שחי.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/01/2013 | 01:28 | מאת: ענת

שלום, אני בת 18 ויש לי שתי בלוטות כואבות ונפוחות בבתי השחי אחת בכל צד. הן נמצאות באזורים שונים של בית השחי, אחת כואבת יותר מהשנייה אבל הן לא ממש נמצאות על העור (אין פצעים) ואין אדמומיות. אני לא סובלת ממחלות כלשהן. ככה שאני חושבת שאלו קשרי לימפה נפוחים בגלל גילוח- רציתי לשאול אם זה זיהום ואם כן איך ניתן לטפל (האם יש אפשרות טיפול שאינה תרופתית פשט על- ידי נקיון של המקום או המנעות מגילוח) תודה

נשמע הרבה יותר כמו בלוטות זיעה מודלקות לנוסת משחה כמו סינטומיצין ולהבדק כי כאמור יכול רק לשער מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית