שלום ד"ר יעקוב,צרת היקפים בבלה קונטור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/08/2011 | 20:39 | מאת: ליאת

שלום ד"ר , אנ בת 34 אחרי 3 לידות, שוקלת 52 גובה1.58 אך יש לי ריכוז של שומנים במותניים. אני שוקלת לעשות הצרת היקפים ב"בלה קונטור" מכשיר שעובד נדמה לי על אולטרסאונד, החברה טוענת שהמכשיר מרוקן את השומן מתוכנו של התא, מבלי לפגוע בתאים עצמם. האם שמעת על השיטה? האם אתה ממליץ? אודה לעצתך, ליאת

לא מספיק מכיר על פניו לא נראה לי שיש פה סיכון בריאותי הייתי מפנה השאלה לפורום ברפואה פלסטית ואסטתיקה כל טוב www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית