כדוריות דם לבנות נמוכות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

17/01/2013 | 12:30 | מאת: ימית

שלום בבדיקה שעשיתי יצאו לי כדוריות דם לבנות 4.3 שזה אמור להיות 4.5 בנורמה והמוגלובין 11.6 יש לציין שביצעתי את הבדיקה בזמן מחזור ואני סובלת מדימומים מוגברים האם זה מסביר את תוצאות הבדיקה או שעליי לדאוג ?

כמה הייתה הספירה הלבנה שלך הקודמת ? מה המוצא שלך ? האם הית חולה בזמן הבדיקה? מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

18/01/2013 | 11:15 | מאת: ימית

לא הייתי חולה בזמן הבדיקה אולי טיפה מקוררת ותמיד היה יוצא לי 5.0

29/04/2013 | 10:25 | מאת: יוסףןר

כדוריות לבנות. נמוכות;חפש

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית