דלקת בדרכי השתן העליונות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/11/2012 | 09:03 | מאת: גלית

שלום רב, אתמול הגעתי למ.ר.מ בעקבות כאבים חזקים בצד שמאל, שהקרינו לגב ונפיחות מאוד חריגה בבטן. הרופא אבחן דלקת בדרכי השתן ונתן לי מרשם לאנטיביוטיקה. קראתי על הבעיה באינטרנט והתברר לי שיש סימפטומים שונים לדלקת בדרכי השתן התחתונות/העליונות. יש לי כאבי בטן, נפיחות, בחילות- האם אכן יש קשר לדלקת? תודה, גלית.

תסמינים לתופעה יכולים להיות שונים מאדם לאדם יש טווח סימפטומים שמתאימים לאבחנות שונות אני מניח שהרופא ביסס אבחנתו גם על בדיקות שתן ולא שרירותית ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית