הרגשת מחנק וליחה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2011 | 11:13 | מאת: דנה

שלום רב, בחודש האחרון אני מתעוררת מתוך שינה מס' פעמים בלילה בשל הרגשת מחנק וקושי לנשום - ומייד חייבת להוציא ליחה צמיגה, שקופה ומלוחה מאוד. נלווה לכך יובש רציני בגרון בלבד. יש לציין שאני שותה לפחות ליטר וחצי מים ביום, אני נמנעת כמעט לחלוטין מקפאין ולא מעשנת. האם זוהי תופעה חולפת או תופעה שמחייבת התייחסות ?

כדאי לקבל בשלב ראשון טיפול לייבוש ליחה וכייוח מוקוליט סינופד לורסטין ואז לבחון אם זה ממשיך או לא

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית