בעיית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/11/2012 | 17:36 | מאת: יוני

שלום רב, השאלה שלי קצת מוזרה אבל היא רצינית. אני נפצעתי בפין ומאז אני סובל מבעיית קשב וריכוז האם אתה יודע על התופעה הזאת \ האם שמעת אי פעם על תלונה כזאת? או מקרה כזה? תודה רבה מראש

לא מכיר אולי זה גרם לך בעקיפין בשל ההשלכות הנפשיות של הפגיעה מחשבותיך נודדות פנה לפורום נוירולוגיה או פסיכיאטריה הם עוסקים בהפרעות קשב ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית