אבעבועות רוח?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/10/2012 | 17:53 | מאת: אחד

לאשתי יש הרפס זוסטר כבר מחלימה יש לי פיצון על הבטן כבר כמה ימים, יש עליו שלפוחית שקופה שבנגיע -כמו מקלחת או נקוי עם אלכוהול מתפוצץ, אחרכך מתמלא שוב עם נוזל. מגרד קצת. היה משהו דומה לפני כמה שבועות ולפני ההרפס זוסטר של אישתי, לא בטוח שעם נוזל.

כדאי לבדוק קלינית אפשר גם לעשות בדיקת נוגדנים ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית