שלום ד"ר מיכאל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/07/2011 | 18:52 | מאת: איה

לאחרונה גיליתי בבדיקות דם שיש לי חוסר בברזל ובחומצה פולית. מה עליי לעשות חוץ משינוי של תזונה? לקחת ויטמינים? ברזל?

לגשת לרופא וליטול תחליפי ברזל וחומצה פולית יש כדור משולב בשם FOLEX להרבות בירקות ירוקים שמכילים חומצה פולית אכילת בשר מידי פעם בעוד 3 חודשים לחזור על הבדיקות כולל ספירת דם ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

20/07/2011 | 17:55 | מאת: נעמה

אבל שהיה לי חוסר בברזל התחלתי לקחת ברזל עדין של סולגאר וזה עזר לי מאוד בבדיקות הבאות שעשיתי היה שיפור עצום בכל מקרה הבנתי שיש הבדל בין ברזל לברזל עדין, העדין נספג יותר טוב בגוף ולאורך יותר זמן ופחות תופעות לוואי..אה, וכן תוכלי הרבה ירקות ירוקים בשביל החומצה הפולית (חשוב ירקות טריים) העיקר שתטפלי בזה ולא תזניחי שלא יגיע למצב של אנמיה..

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית